Asus brengt uitgebreide ZenUI Launcher uit voor Android

Asus heeft haar ZenUI Launcher uitgebracht voor Android. De applicatie is dus nu niet langer meer enkel voor Asus-smartphones beschikbaar, maar ook voor jouw smartphone. De launcher is gratis en zit vol uitgebreide mogelijkheden. Daarnaast kan je de launcher ook helemaal personaliseren door thema’s te gebruiken.

Asus ZenUI Launcher

Vanaf nu kan je ook zonder Asus-smartphone de strakke Asus ZenUI Launcher downloaden uit de Google Play Store. De launcher is geschikt voor toestellen met Android 4.0.3 en hoger. In ZenUI Launcher kan je verschillende thema’s downloaden zodat je hem helemaal naar eigen hand kunt zetten. Voor kerst kan je kiezen uit twee verschillende kerst-thema’s.

Personaliseren

Asus heeft de ZenUI Launcher voorzien van slimme functies. Het is bijvoorbeeld mogelijk om van boven naar beneden te vegen en direct te beginnen met zoeken. Door van beneden naar boven te vegen kan je snel je startscherm beheren en aanpassen. Verder kan je de Asus launcher personaliseren door het lettertype te veranderen, de kleuren aan te passen van de tekst en de tekstgrootte naar eigen wens in te stellen; ook de overgangs-effecten kan je aanpassen.

Je kunt in ZenUI Launcher van Asus applicaties verbergen of vergrendelen met een wachtwoord. Natuurlijk kan je ook de volgorde van apps in het menu aanpassen. Voor de achtergrond kan je ook de transparantie van de statusbalk aanpassen naar eigen voorkeur.

Smartmap

Smartmap is een functie waarmee soortgelijke applicaties binnen een bepaald thema worden gebundeld in een map. Denk aan reis-apps die worden samengevoegd in een map terwijl je in een andere map de toepassingen kunt vinden voor het nieuws.

Downloaden

Asus ZenUI Launcher heeft nog veel meer te bieden. Wil je alle mogelijkheden zelf ontdekken? De launcher is volledig gratis te downloaden via onderstaande button uit de Play Store.

ZenUI Launcher
ZenUI Launcher
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel