ZEN Launcher: frisse, effectieve launcher voor Android

ZEN Launcher is een nieuw uitgebrachte launcher met een frisse uitstraling. De applicatie is slechts 1 MB groot maar past de interface van je Android-smartphone toch aan naar je wens. Daarnaast wil ZEN Launcher je ook aanzetten om meer sociaal te doen en niet de hele tijd aan je smartphone te zitten.

ZEN Launcher

Het aantal Android launchers die beschikbaar zijn, lijken met de dag te stijgen. Vandaag willen we je voorstellen aan ZEN Launcher. ZEN Launcher onderscheidt zich van de rest van de launchers doordat de applicatie slechts 1 MB groot is. Hiermee is het een van de ‘kleinste’ launchers voor Android. Een andere kleine, interessante launcher is Picoo Launcher.

ZEN Launcher

ZEN Launcher is een van de snelste launchers voor Android, doordat het weinig vraagt van het (werk-)geheugen van de telefoon. Binnen een paar stappen heb je toegang tot de pagina’s met widgets, de startschermen, de app-lijsten en nog veel meer.

Vleugje Apple iOS

De launcher geeft je verder direct toegang tot recent geïnstalleerde applicaties. We zien tevens een vleugje iOS met snelkoppelingen onder in het scherm. Hier kan je de WiFi-verbinding beheren, de zaklamp in- of uitschakelen of het geluidsprofiel instellen. In ZEN Launcher zijn verschillende wallpapers te vinden in de stijl van Android 5.0 Lollipop, Material Design.

ZEN Launcher

Sociale launcher

ZEN Launcher heeft een opvallende ‘health’ functie aan boord. Deze functie moet gebruikers waarschuwen als ze teveel met hun telefoon bezig zijn. Op deze manier willen de ontwikkelaars van de app je bewust maken om meer ‘sociaal’ te zijn.

ZEN Launcher is gratis via onderstaande button te downloaden uit de Google Play Store.

Nano Launcher-simple&smart
Nano Launcher-simple&smart
Ontwikkelaar: Cooee dev team
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel