Asus brengt uitgebreide en interessante fotobewerker uit voor Android

Fabrikant Asus heeft een applicatie uitgebracht voor Android. De applicatie Photo Collage is meer dan een collage-maker voor Android. Je kan alles uit je foto’s halen met de gratis applicatie. Leuk voordeel daarbij is dat de app van Asus ook op smartphones werkt die niet van Asus zijn.

Asus Photo Collage

Er is een nieuwe fotobewerker uitgebracht voor Android en wel van de fabrikant Asus. Met de nieuwe photo-editor kan je niet alleen collages maken maar ook diverse effecten toevoegen aan je foto’s. Bij het starten van de applicatie krijg je de mogelijkheid om te kiezen voor een raster, tijdschrift of foto-effecten.

Collage: raster

Met de functie raster kan je een collage maken. Snel kan je de foto’s selecteren die je wilt laten terugkomen in je collage. Daarnaast kan je er voor kiezen om de weergave en verdeling aan te passen. Tekst, stickers en randen kan je ook naar eigen wens personaliseren. Bij het opslaan kan je kiezen voor verschillende resoluties, waarbij 2560 x 2560 pixels het hoogst instelbare is.

Tijdschrift

In de fotobewerker-app van Asus vinden we ook de mogelijkheid om een eigen tijdschrift-cover te maken. Je kan uit een aantal sjablonen kiezen waar je je eigen foto op kunt gebruiken. Er zijn tientallen sjablonen te vinden in de app, waardoor er vast een leuk template voor je tussenzit! Je foto op de voorkant van het magazine kan je vervolgens van tekst, effecten en stickers voorzien.

Photo effects

Foto-effecten zijn onderdelen die we bij veel fotobewerkers tegenkomen, toch is deze net iets anders en technisch beter. Met meer dan tien verschillende mogelijkheden hierin is er genoeg keuze. Je kan kiezen uit bijvoorbeeld ‘wormgat’ waarbij je foto rondgetrokken wordt en de foto een bijzonder beeld krijgt.

Asus photo collage

Ook kan je je foto voorzien van een natgeregend raam met condens, maar kan je ook één bepaalde kleur gebruiken en alle andere kleuren in de foto wegfilteren. Op deze manier wordt het oog direct naar dat desbetreffende onderdeel getrokken. Andere mogelijkheden zijn om de foto te voorzien van lensflares, een regenboog, vonken en nog veel meer.

De Asus Photo Collage app werkt op alle Android-toestellen met Android 4.4 KitKat en hoger. Via onderstaande button kan je de applicatie gratis downloaden op je apparaat.

Lees ook

Reageer op dit artikel