Nova Launcher 4.2 uitgebracht, Prime afgeprijsd naar 50 eurocent

De populaire launcher Nova Launcher heeft zowel een gratis versie als een betaalde versie. De gratis versie van Nova Launcher is inmiddels uitgebracht als versie 4.2 en heeft aan aantal verbeteringen gekregen. De betaalde versie, Nova Launcher Prime, is tijdelijk flink afgeprijsd.

Nova Launcher

Nova Launcher is een populaire launcher voor Android, samen met andere spelers als Action Launcher. In de Google Play Store is Nova Launcher 4.2.0 uitgebracht die een aantal verbeteringen heeft gekregen. Vanaf nu kan je ervoor kiezen om de zoekbalk in het menu standaard zichtbaar te laten. Ook zie je nu in het menu de meest gebruikte applicaties terugkomen. Voor degenen die draaien op Android 6.0 Marshmallow en hun toestel geroot hebben, zijn er ook diverse verbeteringen doorgevoerd. Ook andere stabiliteitsverbeteringen en bugfixes zijn toegepast in Nova Launcher 4.2.

Nova Launcher 4.0

Nova Launcher Prime

Nova Launcher heeft naast de gratis versie ook een betaalde versie. Deze kost normaal in de Play Store zo’n vier euro, maar is nu tijdelijk flink afgeprijsd naar 50 eurocent. In Prime vind je onder andere de mogelijkheid om gebruik te maken van gebaren, een badge met daarin het aantal ongelezen berichten en nog verschillende andere functies.

Beide versies van Nova Launcher kunnen gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button. De actie voor Nova Launcher Prime geldt tot en met 15 december.

Nova Launcher
Nova Launcher
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Nova Launcher Prime
Nova Launcher Prime
Ontwikkelaar:
Prijs: € 3,99

Lees ook

Reageer op dit artikel