Definitief einde verhaal voor EverythingMe Launcher

EverythingMe Launcher stopt er definitief mee. Eerder werd al bekend dat het bedrijf de handdoek in de ring zou gooien, maar nu hebben de ontwikkelaars meer bekend gemaakt omtrent hun plannen voor de toekomst. Voor gebruikers van EverythingMe Launcher zien die er niet heel goed uit.

EverythingMe Launcher

De ontwikkelaars van EverythingMe Launcher hebben definitief bekend gemaakt te stoppen met de ontwikkeling en ondersteuning voor de launcher. In de afgelopen drie jaar had de launcher het doel om de smartphone slimmer te maken en was de applicatie een groot succes met 15 miljoen downloads.

EverythingMe Launcher

Eind oktober schreven we al dat EverythingMe Launcher onverwacht bekend had gemaakt te stoppen met de dienst. In de afgelopen tijd hebben verschillende partners, waaronder Mozilla, miljoen geïnvesteerd in de start-up. Binnen enkele dagen zal de applicatie uit de Play Store gehaald worden. De servers voor EverythingMe Launcher zullen er ook mee stoppen, waardoor het aannemelijk is dat het niet gaat helpen om een APK te installeren of de app alsnog snel te downloaden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel