EverythingMe Launcher: alles binnen handbereik

EverythingMe Launcher is niet zomaar een launcher. Heb je zoveel applicaties op je telefoon staan dat je altijd maar aan het vegen bent door het menu? Met EverythingMe Launcher wordt dat verleden tijd. Deze launcher zit vol slimme snufjes.

EverythingMe Launcher

Heb je veel apps of games op je telefoon staan, en heb je eigenlijk geen zin meer om dit te gaan ordenen? Met de handige app EverythingMe Launcher hoeft dit ook niet langer meer. EverythingMe Launcher neemt dit van je over. De launcher organiseert je telefoon automatisch.

EverythingMe Launcher

Voorspelbalk

Apps worden automatisch in mappen geplaatst die je kiest, waardoor het hoofdscherm opgeruimd en overzichtelijk blijft. Ook is er een feature ‘voorspelbalk’. Deze leert doormiddel van het gebruik van apps wanneer welke apps belangrijk zijn. Hierbij kan je denken aan een nieuws-app in de ochtend (of de DroidApp App), en Google Maps als je weer richting huis gaat en wilt weten of er files staan.

EverythingMe Launcher

Verder is er een uitgebreide maar snelle zoekfunctie waardoor je na het invoeren van één letter al resultaten krijgt van apps, contacten en ook zoekresultaten van internet. Daardoor is het niet meer nodig om verschillende apps te openen voor verschillende zoekopdrachten.

De app zal tips geven voor nieuwe apps die je mogelijk wel interessant vind. De aanbevelingen zullen in de mappen terug te vinden zijn, maar zullen alleen wanneer jij dat wilt geïnstalleerd worden. Als laatste optie is er nog om de ‘in mijn omgeving’ map te openen zodat je makkelijk en snel kunt zien wat er te vinden is in jou omgeving.

Via onderstaande button kan je EverythingMe Launcher zelf (gratis) installeren en ervaren.

EverythingMe Launcher
EverythingMe Launcher
Ontwikkelaar: Everything_Me
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel