Google Now Launcher: vernieuwde launcher in Android M

In de ontwikkelaars versie van Android M is ook een nieuwe versie van de Google Now Launcher aanwezig. Dit is hoe Google je door je apps laat scrollen in de vernieuwde appdrawer.

Google Now Launcher

De Google Now Launcher is onderdeel van de Google app, die op Nexus-devices als standaard launcher is ingesteld. Applicaties worden gesorteerd op naam van A tot en met Z. Ook is in het overzicht een zoekbalk aanwezig waarmee je snel kunt zoeken door je apps. Ook widgets worden nu in een lange lijst onder elkaar getoond.
Google Now LauncherChristiaan Posthumus heeft voor DroidApp een video gemaakt waarin de nieuwste versie van Google Now Launcher op Android M te zien is.
Deze versie van de Google Now Launcher is ook te downloaden via een APK-bestand. Hoewel wij deze versie ook succesvol hebben gebruikt moet je er wel rekening mee houden dat het echt om een test versie gaat! Installeren is dus geheel op eigen risico. Het APK-installatiebestand is geschikt voor Android 4.4 KitKat en hoger.

Wat vind jij van de nieuwe Google Now Launcher? Handig of liever toch de oude vertrouwde layout? Laat het weten via de comments.

Google
Google
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel