Populaire EverythingMe app gooit onverwacht handdoek in de ring

De Israëlische start-up EverythingMe heeft de handdoek in de ring gegooid. Het bedrijf is vooral bekend van de Everything.me Launcher en heeft in de afgelopen tijd een miljoenen-injectie gekregen van verschillende partners. De launcher was door meer dan 15 miljoen gebruikers geïnstalleerd.

EverythingMe

De start-up EverythingMe uit Israël houdt het voor gezien. De oprichters van het bedrijf hebben bevestigd dat het niet is gelukt om een geschikt business model te vinden. Eerder kreeg het meer dan 35 miljoen dollar aan investeringen van de telecomprovider Telefónica en Mozilla (bekend van Firefox).

EverythingMe Launcher

De activiteiten zijn per direct gestaakt. De 36 medewerkers die in dienst waren van Everything.me staan op straat. De launcher was erg populair en eerder schreven we op DroidApp al over EverythingMe Launcher. Ook in de Play Store kreeg het diverse prijzen en werd de launcher door meer dan 15 miljoen mensen geïnstalleerd. Op dit moment staat de launcher nog steeds in de Google Play Store, maar voor hoelang dit nog zal zijn, is niet bekend.

EverythingMe Launcher
EverythingMe Launcher
Ontwikkelaar: Everything_Me
Prijs: Gratis+

bron Tech.eu
via Stadt-Bremerhaven

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel