Sony houdt 22 februari persconferentie voor ‘mysterieus’ toestel

Op de eerste dag van het Mobile Word Congress in Barcelona, op 22 februari, zal Sony een persconferentie organiseren. De fabrikant heeft hier een uitnodiging voor de deur uit gedaan. Nu is er alleen nog de vraag; wat gaan we van Sony zien? Een nieuwe Xperia-smartphone, een nieuwe tablet, of toch iets anders?

Sony persconferentie

Sony zal op 22 februari 2016 een persconferentie houden op het Mobile World Congress. Sony heeft hiervoor een persuitnodiging op de bus gedaan. Om 08:30 uur (Nederlandse tijd) zal de persconferentie beginnen, maar wat we zullen gaan zien is op dit moment nog volstrekt onduidelijk. De kans dat we de Sony Xperia Z6 gaan zien, kunnen we in ieder geval uitsluiten. Vorige week maakte Sony bekend de Xperia Z5 officieel naar de Amerikaanse markt te brengen.

Sony MWC 2016

De kans dat we een nieuwe Xperia-tablet gaan zien, is aanwezig. Daarnaast is er wellicht ook kans op een nieuwe smartwatch met Android Wear van Sony. Eerder gingen er al wel geruchten rond over de opvallende Sony Xperia C6, die opvalt door het randloze beeldscherm; wellicht gaan we dit toestel zien in Barcelona.

Wanneer er meer bekend is over de aankondiging van Sony op het MWC, dan lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel