Sony Xperia C5 Ultra en Xperia C4 ontvangen Android 5.1 Lollipop update

Sony is begonnen met het verspreiden van een nieuwe update voor de Sony Xperia C4 en de Sony Xperia C5 Ultra. Het gaat om de update naar Android 5.1 Lollipop. Het is opvallend dat de Lollipop-update nu nog uitgerold gaat worden, want er staat nog een ‘grote’ update voor de toestellen te wachten.

Xperia C4 en Xperia C5 Ultra

Vanaf nu wordt de update naar Android 5.1 Lollipop uitgerold voor de Sony Xperia C4 en Sony Xperia C5 Ultra. De Lollipop-update wordt over-the-air (OTA) uitgerold en kan dus via het toestel zelf gedownload worden. Wel betreft het hier een gefaseerde uitrol, waardoor het even kan duren totdat je de update krijgt.

Sony Xperia C5 Ultra

De komst van Lollipop voor deze Xperia-toestellen is opvallend, omdat Android 5.1 Lollipop door Google in februari vorig jaar werd aangekondigd. Daarnaast heeft Sony de bevestiging gegeven dat ook deze twee toestellen de nieuwste versie; Android 6.0 Marshmallow kunnen verwachten. Deze zal naar verwachting in de komende maanden beschikbaar komen voor de toestellen.

Mocht je nog geen melding op je toestel hebben ontvangen, dan kan je via instellingen > over het toestel > software-update, handmatig controleren of er een update beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel