HTC: ‘opvolger One M9 krijgt zeer overtuigende camera’

HTC heeft in een interview aangegeven dat de opvolger van de HTC One M9 een erg overtuigende camera zal krijgen. Daarnaast zijn er meer details naar buiten gebracht over de HTC One M10 die nu regelmatig is opgedoken onder de codenaam HTC Perfume.

HTC One M10

HTC bracht gisteren de teaser naar buiten van de HTC One M10. Hiermee kregen we al te zien wat we konden verwachten, want we weten nu in ieder geval hoe de achterkant van het toestel eruit zal komen te zien. In een gesprek tussen Chialin Chang van HTC en Cnet zijn diverse dingen uit de doeken gedaan over de nieuwe HTC-smartphone.

HTC One M10 leak

Camera

Hoewel er niet ingegaan wordt op de exacte details van de M9 opvolger, zal de HTC One M10 beschikken over een erg goede camera die echt moet overtuigen. HTC probeerde ongeveer twee jaar geleden bij de HTC One M8 de consument te overtuigen met de UltraPixel camera, maar dit bleek niet helemaal een succes.

Een HTC insider gaf eerder deze maand aan dat HTC vermoedelijk dezelfde Sony-sensor wil gebruiken in de HTC One M10 als die in de Nexus 5X en Nexus 6P. Dit zou betekenen dat we een 12 megapixel camera kunnen verwachten. Echter is het afwachten of HTC hier inderdaad voor zal gaan.

HTC teaser powerof10

Geheugen

Dezelfde HTC insider, LlabTooFer kwam met nog enkele details naar buiten over de HTC Perfume. Zo zou het toestel geleverd worden met 16, 32 of 64GB aan intern geheugen. Welke uiteindelijk in de winkel komt te liggen zal per markt verschillen. Eerder kwamen er al berichten naar buiten dat vermoedelijk op 11 april de aankondiging voor de nieuwe HTC moet gaan plaatsvinden.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel