‘HTC 10 wordt naam nieuw vlaggenschip; duidelijke foto’s opgedoken’

De Taiwanese fabrikant HTC zou afzien van een nieuw toestel met de naam ‘One M’. Het vlaggenschip voor 2016, die de One M9 moet opvolgen krijgt volgens de laatste berichten de naam ‘HTC 10’. HTC bracht al meerdere keren een teaser uit om onze aandacht te trekken voor de nieuwe smartphone.

HTC 10

HTC 10

HTC 10, dat moet volgens de bekende leaker Evleaks, de naam worden van de nieuwe smartphone die HTC binnenkort aan zal kondigen. Hiermee komt er mogelijk een eind aan de One-reeks die begon met de komst van de HTC One M7. Na de One M8 en M9 is het nu tijd voor de HTC 10. Vorige week verscheen er een teaser die ook de eerder uitgelekte achterkant van de ’10’ zou bevestigen. Ook verscheen er gisteren een video-teaser waarin HTC aangeeft geobsedeerd te zijn in het maken van de nieuwe smartphone.

De HTC 10 zou gaan beschikken over een 5,15 inch QHD display, een vingerafdrukscanner en een indrukwekkende camera met 12 megapixel. Het toestel zal worden aangedreven door een Snapdragon 820 processor, voorzien zijn van 4GB RAM-geheugen en een USB Type-C poort. HTC zal bij de ’10’ vasthouden aan de metalen behuizing. Wanneer we de HTC 10 zullen gaan zien, is nog niet bekend. Wel doken er vanmiddag nieuwe foto’s op van het toestel, waarbij het gaat om een prototype die door HTC is verstrekt.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel