Wileyfox Swift 2X aangekondigd en verkrijgbaar met interessante prijs

Het Britse Wileyfox heeft stilletjes een nieuw toestel toegevoegd aan haar portfolio. De fabrikant komt namelijk met de Wileyfox Swift 2X. Deze smartphone is in verschillende opzichten een verbeterde, uitgebreidere versie van de eerder gelanceerde Swift 2-serie. Het toestel heeft daarbij een interessant prijskaartje meegekregen.

Wileyfox Swift 2X

Wileyfox heeft een nieuwe smartphone uitgebracht, zonder hier zelf veel ruchtbaarheid aan te geven. De smartphone is bij ons opgedoken in de toestel-database en heeft de naam Wileyfox Swift 2X meegekregen. Deze smartphone heeft net als de andere toestellen uit de Swift 2-serie een metalen behuizing meegekregen. Daarnaast is er een vingerafdrukscanner aan de achterzijde.

Eén van de key-features is het 5,2 inch Full-HD display. Bij de andere versies hield het op bij een HD-beeldscherm. De Wileyfox Swift 2X is verder uitgerust met een 16 megapixel camera en 8 megapixel front-camera. Ook de batterij van het toestel mag er wezen; er is namelijk een capaciteit van 3000 mAh aanwezig. Onder de motorkap is er 3GB RAM en 32GB opslagruimte (uitbreidbaar). De processor betreft een Qualcomm Snapdragon 435 octa-core processor met een rekenkracht van 1.4 GHz.

Aan de onderzijde van de Wileyfox Swift 2X is een USB Type-C poort te vinden en ook is er een 3,5 mm aansluiting voor een headset. De Britse fabrikant heeft het toestel uitgerust met ondersteuning voor 4G en je kunt in het toestel twee simkaarten plaatsen. Nu draait het toestel nog op Android 6.0.1 Marshmallow met Cyanogen. De ontwikkeling van Cyanogen is onlangs gestopt en Wileyfox zal zelf verder de updates verzorgen. Ook de update naar Android 7.0 Nougat zit er hiermee aan te komen.

Wileyfox Swift 2X zijkant

Verkrijgbaarheid

De Wileyfox Swift 2X is relatief gunstig geprijsd. De prijs van het toestel ligt namelijk op 259 euro. Het toestel is te koop bij CoolblueBelsimpel en bij Mobiel. Je kunt kiezen uit de kleuren blauw en goud. Een overzicht met de specificaties van de smartphone, vind je via onderstaande button op de Wileyfox Swift 2X toestel-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel