Wileyfox Spark + vindt weg naar Nederlandse winkels

Wileyfox heeft een nieuwe smartphone uitgebracht in ons land. Het gaat om de Wileyfox Spark + die eind juni door de Engelse fabrikant werd gepresenteerd. De Spark-serie bestaat uit drie toestellen waarvan er twee uitgebracht worden in ons land. De eerste hiervan is dus de Wileyfox Spark +.

Wileyfox Spark +

De Wileyfox Spark + is vanaf nu verkrijgbaar in ons land. De smartphone heeft een prijskaartje gekregen van circa 150 euro. Voor dit geld krijg je een 5,0 inch HD-beeldscherm en de keuze uit de kleuren wit of zwart voor de behuizing. Er is ondersteuning voor 4G en een mogelijkheid om gebruik te maken van dual-sim. Ook is er GPS, WiFi en Bluetooth aanwezig op het toestel.

Wileyfox Spark +

De quad-core processor van MediaTek levert een rekenkracht van 1.3 GHz en het RAM-geheugen komt uit op 2GB. De opslagcapaciteit van 32GB kan uitgebreid worden met een geheugenkaart van maximaal 32GB. Voor het schieten van foto’s is er de 13 megapixel camera of de 8 megapixel front-camera.

Wileyfox heeft de Spark + voorzien van Android 6.0 Marshmallow met daar overheen Cynogen 13.0. Hierdoor kan je profiteren van de voordelen van Android en geeft Cyanogen je nog meer mogelijkheden om bijvoorbeeld de interface en dergelijke te personaliseren naar eigen wens.

Kopen

De Wileyfox Spark + is verkrijgbaar bij Coolblue, Belsimpel, Bol.com en Mobiel. Wil je alle prijzen, specificaties en dergelijke op een rijtje? Raadpleeg dan de smartphone-pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel