Wileyfox Spark-serie: drie nieuwe budget-smartphones voor Europa

Fabrikant Wileyfox lanceerde vorig jaar twee interessant geprijsde smartphones; de Wileyfox Storm en Wileyfox Swift. Het portfolio van toestellen wordt nu uitgebreid met de Wileyfox Spark serie. Deze reeks bestaat uit drie erg vriendelijk geprijsde toestellen met prima specificaties.

Wileyfox Spark

Het portfolio van Wileyfox is uitgebreid met drie nieuwe toestellen. De nieuwe Spark-serie bestaat uit de Wileyfox Spark, Wileyfox Spark+ en Spark X. In ieder geval twee van deze toestellen zullen uitgebracht worden in de Benelux. De ‘normale’ Wileyfox Spark zou als enige niet naar ons land komen.

Wileyfox Spark

De Wileyfox Spark is voorzien van een 5,0 inch HD-display, een 2200 mAh accu, dual-sim, 4G-ondersteuning, een 8 megapixel camera en 8 megapixel front-camera. Verder is er een 1.3 GHz quad-core processor en hij draait op Android 6.0 Marshmallow met de kracht van Cyanogen 13.0. Hierdoor krijg je nog meer mogelijkheden om te personaliseren. De Spark krijgt een adviesprijs van 119,99 euro.

Wileyfox Spark +

Wileyfox Spark +

Een andere nieuwe smartphone is de Spark +. Deze smartphone is voorzien van een prijskaartje van 149,99 euro. Tevens is er een 13 megapixel camera, 8 megapixel front-camera, 1.3 GHz quad-core processor, 2GB RAM-geheugen en een 5,0 inch HD-display. De 2200 mAh accu is verwisselbaar. Er is tevens dual-sim aanwezig en toegang tot 4G. Ook dit toestel draait op Android 6.0 Marshmallow met daar overheen Cyanogen 13.0.

Wileyfox Spark X

Wileyfox Spark X

Met de Wileyfox Spark X heb je de meest krachtige smartphone uit de Spark-serie in huis. De Spark X kost 169,99 euro en biedt een 5,5 inch HD display, dual-sim ondersteuning, 4G, een 13 megapixel camera, 5 megapixel front-camera en een 3000 mAh verwisselbare accu. Ook is er een 1.3 GHz quad-core processor, Android 6.0 Marshmallow met Cyanogen 13.0.

De smartphones zullen 12 juli verkrijgbaar zijn in de Benelux.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel