Wileyfox Swift smartphone vanaf 22 september verkrijgbaar

De Wileyfox Swift smartphone van het gelijknamige bedrijf Wileyfox zal vanaf 22 september verkrijgbaar zijn. Het Android toestel heeft een opvallend laag prijskaartje.

Wileyfox Swift

De Wileyfox Swift is ontwikkeld door de startup uit London en heeft een opvallend laag prijskaartje. Uitgerust met een 5-inch display, een Qualcomm Snapdragon 410 processor en 2GB werkgeheugen past het toestel prima in het middensegment. Ook is aanboord van de Wileyfox Swift 16GB opslagruimte te vinden en een 2500 mAh batterij.Wileyfox SwiftNaast 4G connectiviteit biedt het toestel ook ondersteuning voor een tweede SIM-kaart. Aan de achterzijde is een 13 megapixel camera te vinden en aan de voorzijde een camera van 5 megapixel. Het toestel draait op Cyanogen 12.1 dat een uitgebreide versie is van het Android Open Source Project. Het OS biedt allerlei mogelijkheden om het toestel naar eigen smaak in te richten.

De Wileyfox Swift zal in Europa worden verkocht voor 179 euro via de website van de startup. Het bedrijf kondigde ook de Wileyfox Storm aan, wat een geüpgradede versie is van de Swift. Wanneer de Wileyfox Storm verkocht zal gaan worden is nog niet bekend.

Via: Androidcentral

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel