Wileyfox begint uitrol Android 8.1 Oreo voor hele Swift 2-serie

De gehele Wileyfox Swift 2-serie wordt vanaf nu voorzien van een update. De fabrikant rolt Android 8.1 Oreo uit voor de hele Swift 2-serie die in de afgelopen tijd werd getest door de fabrikant. Daarnaast belooft Wileyfox voor andere toestellen updates die binnenkort uitgerold worden.

Wileyfox Swift 2: Android 8.1 Oreo

De Engelse fabrikant Wileyfox zat begin dit jaar nog in zwaar weer, maar er is absoluut weer licht aan het einde van de tunnel. De fabrikant is samen met STK een join-venture gestart, waardoor de werkzaamheden weer volop hervat kunnen worden. De eerste stap is nu gezet, want de Wileyfox Swift 2-serie wordt voorzien van Android 8.1 Oreo.

Wileyfox Swift 2X Blauw

Enkele weken geleden begon de van oorsprong Engelse fabrikant met een beta-test van de nieuwe Android-versie. Aan de hand van de feedback en bevindingen zijn er nog optimalisaties doorgevoerd. Deze zijn nu verwerkt en wordt deze week gestart met de verspreiding van Android 8.1 Oreo voor de Wileyfox Swift 2X, Swift 2 Plus en Swift 2.

Wileyfox laat weten dat de update vanaf nu gefaseerd wordt uitgerold. De update zal uiterlijk zaterdag bij alle gebruikers beschikbaar zijn. Zodra de update klaarstaat voor je device krijg je hiervan een melding in je notificatiebalk.

Voor andere toestellen is er ook goed nieuws. Voor de eerste generatie Swift, de Storm en de hele Spark-serie zal binnenkort een update beschikbaar gesteld worden met de nieuwste security-patch. Dat is goed nieuws voor de toestellen die al een aantal jaar beschikbaar zijn in de verkoop!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel