Sony Xperia E5: vriendelijk geprijsde smartphone nu in Nederland

Een nieuwe smartphone van Sony ligt in de Nederlandse winkels. Het gaat om de Sony Xperia E5 die eind mei werd aangekondigd. Het toestel heeft prima specificaties voor een vriendelijke prijs. We zetten de belangrijke details van de Sony Xperia E5 voor je op een rij.

Sony Xperia E5

Vanaf vandaag is de Sony Xperia E5 verkrijgbaar in Nederland. De smartphone werd eind mei online gepresenteerd door de fabrikant. Voor 199 euro heb je een prima uitgeruste smartphone met een 5,0 inch HD-display, ondersteuning voor 4G en een 1.3 GHz octa-core processor.

De Sony Xperia E5 heeft een 13 megapixel camera en een 5 megapixel camera, met flitser. Tevens is het toestel voorzien van automatische scene-herkenning en kan je gebruik maken van autofocus en de LED-flitser. Naast WiFi, Bluetooth en GPS is er ook NFC aanwezig en kan je de FM-radio gebruiken.

Sony Xperia E5

Het 16GB interne geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. Het werkgeheugen van de Xperia E5 bedraagt 1,5GB en de accu heeft een capaciteit van 2300 mAh. Over Android 6.0 Marshmallow ligt de nieuwste Xperia UI interface voor de beste gebruikerservaring.

Mocht je de Sony Xperia E5 aan willen schaffen, dan kan je terecht op de toestelpagina, waar je een compleet overzicht krijgt van de actuele prijzen, specificaties en het gerelateerde nieuws.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel