Interessante Sony Xperia XA vanaf nu te koop in Nederland

In ons land heeft Sony de Sony Xperia XA uitgebracht. Het toestel werd samen met de Xperia X en X Performance aangekondigd tijdens het Mobile World Congress. De Xperia XA valt op door zijn strakke design, interessante prijs en uitgebreide functies. Denk aan de camera met hybride autofocus en de snelle octa-core processor.

Sony Xperia XA

De Sony Xperia XA heeft voet gezet op Nederlandse bodem. De smartphone van de Japanse fabrikant is uitgebracht in ons land. Eerder werd al de Sony Xperia X uitgebracht en nu is het dus de beurt aan de goedkopere variant.

Sony Xperia XA

Het toestel is voorzien van een strakke behuizing, een 5,0 inch display met HD-resolutie. Tevens is er aan de zijkant een power-button. Er is verder een 13 megapixel camera en een 8 megapixel front-camera. De camera is voorzien van hybride autofocus zodat de kans op een bewogen foto tot een minimum beperkt wordt.

Sony heeft de Sony Xperia XA voorzien van Android 6.0 Marshmallow met daar overheen de nieuwste Xperia User Interface. De telefoon wordt aangedreven door een MediaTek MT6755 P10 octa-core processor met een rekenkracht 2.0 GHz. De accu heeft een capaciteit van 2300 mAh, er is uiteraard ondersteuning voor 4G en er is ruimte voor een geheugenkaart om het interne geheugen van 16GB uit te breiden.

Sony Xperia XA

Sony Xperia XA kopen

Zoals gezegd is de Sony Xperia XA vanaf nu verkrijgbaar in Nederland voor 299 euro. Alle informatie over de Sony Xperia XA met specificaties, prijzen en abonnement vind je op de toestelpagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel