Sony Xperia E5 nu officieel voorgesteld: alle specificaties van budget-topper

Sony heeft enkele minuten geleden de Sony Xperia E5 officieel voorgesteld. De vriendelijk geprijsde smartphone dook vorige week al op, maar we moesten het doen zonder verdere bevestigende informatie. Die informatie is er nu en we zetten alles wat je over de Xperia E5 moet weten voor je op een rij.

Sony Xperia E5

Sony plaatste vorige week de Xperia E5 op de sociale netwerken. We moesten het enkel doen met de foto’s, want meer kregen we niet te horen over het toestel. Tot vandaag, want zojuist heeft Sony de Xperia E5 aangekondigd. Sony Mobile spreekt over en ‘easy-to-use smartphone met Sony prestaties en cameratechnologie voor ene betaalbare prijs’.

Het toestel heeft een MediaTek MT6735 1.3 GHz quad-core processor aan boord, ondersteuning voor 4G internet en Sony garandeert een accu-duur tot twee dagen. Er is 16GB aan interne opslagruimte beschikbaar en dit kan uitgebreid worden met een geheugenkaart tot maximaal 200GB.

Sony Xperia E5

De camera van de Sony Xperia E5 verdient extra aandacht. Er is een 13 megapixel camera aan de achterkant te vinden die dankzij ‘Auto Scene Recognition’ kan analyseren wat de situatie is en welke instellingen moeten worden gebruikt voor het maken van de beste foto. Of het nou gaat om een groepsfoto of een landschap-foto, binnen of buiten, het maakt niet uit. De Xperia E5 zal voor je de beste instellingen kiezen. Je kunt je foto’s direct delen met de rest van de wereld dankzij de share-button in de camera-app. De front-camera telt 5 megapixel en heeft daarnaast ook een flitser aan de voorzijde.

Sony Xperia E5

De Sony Xperia E5 zal vanaf begin juli in de winkels liggen. Je krijgt hierbij de keuze uit de kleuren zwart en wit. De adviesprijs van de Sony Xperia E5 bedraagt 199 euro. Je kunt via onderstaande button alle volledige specificaties vinden op de Sony Xperia E5 pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel