Sony Xperia X verkrijgbaar: alle details en aanbiedingen op een rij

De Sony Xperia X is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. Het toestel valt op door zijn strakke design, zijn uitgebreide mogelijkheden en de geavanceerde camera. Waar moet je op letten bij het aanschaffen van de Sony Xperia X? We zetten de details en aanbiedingen voor je op en rij.

Sony Xperia X in Nederland

Vanaf vandaag kan de Sony Xperia X gekocht worden. Sinds eind april was het mogelijk om de smartphone te pre-orderen. Vandaag hoef je niet langer meer op je toestel te wachten. Sony kondigde de Sony Xperia X samen met de Xperia X Performance en Xperia XA aan tijdens het Mobile World Congress, eind februari.

Sony Xperia X

De Sony Xperia X heeft een metalen behuizing, een 5,0 inch Full-HD display en is leverbaar in vier kleuren. De power-button aan de zijkant is tevens ook de vingerafdrukscanner waarmee je bijvoorbeeld het toestel kunt ontgrendelen. Eén van de pluspunten van de Xperia X is de camera.

Camera

Deze 23 megapixel tellende camera is voorzien van talloze snufjes waarmee je het beste uit je foto’s kunt halen. Dankzij hybride autofocus wordt het onderwerp gevolgd, bewegingen voorspeld en zo de kans op een bewogen foto tot een minimum beperkt. Aan de voorzijde van het toestel is een 13 megapixel front-camera geplaatst waardoor je ook mooie selfies kunt maken.

Sony Xperia X

Techniek

Sony heeft de Xperia X uitgerust met een Snapdragon 650 hexa-core processor met een rekenkracht van 1.8 GHz. Er is 3GB aan RAM-geheugen, 32GB aan intern geheugen en een mogelijkheid om het geheugen uit te breiden met een geheugenkaart van maximaal 200GB. De accucapaciteit bedraagt 2620 mAh en de batterij biedt ondersteuning voor snel opladen.

Sony Xperia X kopen

Interesse in de Xperia X? De smartphone heeft een adviesprijs van 599 euro en je kunt hem aanschaffen bij Coolblue en Mobiel.nl. Mocht je de Sony Xperia X liever met een abonnement willen; raadpleeg dan via onderstaande button de Xperia X-pagina. Daar kan je precies kijken welk abonnement het voordeligste is bij jouw belpatroon en vind je ook de specificaties.. Zo kan je bijvoorbeeld de Xperia X al nemen voor 31,00 euro per maand bij Tele2.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel