Sony Xperia XA Ultra aangekondigd: smartphone met 6,0-inch display en 16 MP front-camera

Sony heeft zojuist een nieuwe smartphone aangekondigd. Het gaat om de Sony Xperia XA Ultra die voorzien is van een 6,0-inch display. Ook deze keer gaat de aandacht weer uit naar de camera en het stijlvolle design. De Xperia XA Ultra komt als aanvulling op de eerder aangekondigde X-serie.

Sony Xperia XA Ultra

We zagen het toestel al meerdere keren voorbij komen onder de naam ‘Sony Xperia C6 Ultra’ maar vandaag is definitief de opvolger aangekondigd voor de Sony Xperia C5 Ultra; de Sony Xperia XA Ultra. Dit toestel is voorzien van een 6,0 inch, randloos, Full-HD display en een relatief dun, stijlvol design. Het toestel is 8,4 millimeter dik en uitgerust met een 2700 mAh accu.

Sony Xperia XA Ultra

Camera

Sony heeft de XA Ultra het beste voor je foto’s meegegeven. Aan de voorkant is er een groothoeklens met 16 megapixel front-camera en optische beeldstabilisatie, terwijl aan de achterzijde een 21,5 megapixel camera is geplaatst. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde zit er een flitser. Het toestel draait op Android 6.0 Marshmallow en is voorzien van een eigen Sony-laag, die erg dicht bij stock Android staat.

Sony Xperia XA Ultra

Verkrijgbaarheid

De Sony Xperia XA Ultra zal vanaf juli verkrijgbaar zijn in de kleuren ‘Lime Goud’, wit en zwart. De adviesprijs van het toestel ligt op 399 euro. Via onderstaande button krijg je op de toestel-pagina een compleet overzicht van specificaties.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel