Sony Xperia C6 Ultra: selfie-smartphone te zien in render-video

Sony is bezig met een opvolger van de Sony Xperia C5 Ultra. Deze smartphone zal worden opgevolgd door de Sony Xperia C6 Ultra. Aan de hand van de verschillende berichten die de afgelopen tijd zijn verschenen, is een interessante render-video gemaakt. Is dit hoe de Sony Xperia C6 Ultra er uit zal gaan zien?

Sony Xperia C6 Ultra

Een smartphone met een grote cameralens aan de voorzijde; dat moet de Sony Xperia C6 Ultra worden. Het huidige toestel, de Xperia C5 Ultra had ook al aan de voorzijde een grote cameralens. Met deze 13 megapixel front-camera kan je de beste selfies schieten en gebruik maken van de brede beeldhoek. De C5 Ultra werd in augustus 2015 aangekondigd, dus de kans is aannemelijk dat we de opvolger binnenkort kunnen verwachten.

Naar verwachting zal de Sony Xperia C6 Ultra beschikken over een 6,0 inch Full-HD scherm. Daarnaast zou het toestel voorzien zijn van een MediaTek MT6755 octa-core processor met een rekenkracht van 1.9 GHz. Ook is er volgens de laatste informatie 2GB aan werkgeheugen en 16GB intern geheugen beschikbaar. Het geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart, zo is de verwachting.

Terug naar de camera. Deze zou aan de achterkant beschikken over een 20 megapixel camera. Ook aan de voorzijde van het toestel vinden we een interessante camera. Hier zal een 16 megapixel front-camera te vinden zijn met een LED-flitser. Het is niet bekend of Xperia C6 Ultra ook de definitieve naam wordt van het toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel