Sony Xperia X pre-order vanaf vandaag mogelijk: wat moet je weten?

Sony heeft zojuist bekend gemaakt dat het vanaf vandaag mogelijk is om de nieuwe Sony Xperia X te pre-orderen. De modieuze smartphone werd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona aangekondigd. Tijdelijk krijg je bij het pre-orderen een cadeautje!

Sony Xperia X pre-order

Vanaf vandaag is het mogelijk de Sony Xperia X te pre-orderen. Je kunt voor de Xperia X kiezen uit de kleuren Graphite Black, White, Lime Gold en Rose Gold. De kleur van het toestel is volledig geïntegreerd in de interface van je smartphone, zodat het samen zorgt voor één geheel. De Sony Xperia X is een metalen smartphone met een 5,0 inch Full-HD display. Aan de zijkant is het toestel voorzien van een vingerafdrukscanner en er is een 13 megapixel front-camera aanwezig.

Aan de achterkant van de Sony Xperia X is een 23 megapixel camera te vinden, die onder vrijwel alle omstandigheden de mooiste foto’s moet schieten, zo liet Sony eerder al weten. De camera is voorzien van hybride autofocus, waarmee nauwkeurig een onderwerp gevolgd kan worden. Daarbij worden de bewegingen voorspeld en moeten bewogen foto’s verleden tijd zijn. Sony heeft de Xperia X voorzien van een Snapdragon 650 processor en een 2620 mAh accu.

Sony Xperia X

Sony Xperia X kopen

Zoals gezegd is de pre-order voor het toestel vandaag van start gegaan. Wanneer je hem via een van de volgende webshops koopt, krijg je er tijdelijk een gratis Sony MDR-XB650 Bluetooth hoofdtelefoon bij ter waarde van 130 euro. Wel geldt voor deze actie op is op. De verwachte leverdatum van de Xperia X is 27 mei en de Xperia X kost 599 euro.

De pre-order actie is geldig bij Coolblue, Belsimpel, Mobiel en Bol.com. Via onderstaande button vind je een compleet overzicht van de specificaties, prijzen en overige informatie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel