Sony Xperia E5 aangekondigd: een nieuw interessant geprijsd toestel

Sony heeft zojuist op social media een nieuwe smartphone aangekondigd. De Sony Xperia E5 is een telefoon met een interessant prijskaartje en een compact design. Vorige week kondigde Sony ook al een nieuw toestel aan.

Sony Xperia E5

Zonder er veel ruchtbaarheid aan te geven heeft Sony een nieuwe smartphone aangekondigd; de Sony Xperia E5. Dit toestel moet de vorig jaar aangekondigde Sony Xperia E4g opvolgen.

Sony Xperia E5

Wat opvalt aan de opvolger is het strakke design, hoewel het toestel in het goedkopere segment uitgebracht zal worden. Daarnaast is het toestel compact en zal het toestel beschikken over een 4,6 inch scherm met HD-resolutie, 1.5GB RAM-geheugen en 16GB aan interne opslagruimte. In een eerder uitgelekte benchmark werd ook gesproken over een MediaTek MT6735 1.3GHz quad-core processor. Aan de achterzijde van de Xperia E5 zien we het ‘N’ logo, wat suggereert dat het toestel ook beschikt over NFC.

Sony Xperia E5

Er zou aan boord een 13 megapixel camera zijn te vinden en een 5 megapixel camera aan de voorzijde. De prijs zal naar verwachting tussen de 150 en 200 euro liggen.

Sony heeft verder nog geen gegevens vrijgegeven over de Sony Xperia E5. We houden de berichten voor je nauwlettend in de gaten en zodra er meer bekend is, houden we je hiervan op de hoogte. Het is mogelijk dat we 5 juni pas meer te weten komen, als we afgaan op de datum op het display.

Vorige week kondigde Sony de nieuwe Xperia XA Ultra aan. Eerder zou Sony bekend gemaakt hebben zich enkel nog op de premium-toestellen te richten. De kans is aanwezig dat Sony hier op het laatste moment toch een ander plan op heeft bedacht.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel