Wiko Jerry en Wiko Fever 4G SE uitgebracht in Nederland

De Franse fabrikant Wiko heeft een nieuwe smartphone uitgebracht in ons land. Het gaat om de Wiko Jerry. Dit toestel kost slechts negentig euro en biedt uitgebreide mogelijkheden. De telefoon is voorzien van Android 6.0 Marshmallow en een metalen design. Maar wat heeft de Wiko Jerry nog meer te bieden? Daarnaast is ook de Wiko Fever 4G SE in Nederland verkrijgbaar.

Wiko Jerry

Vorig weekend legde Wiko al de Wiko Lenny 3 in de Nederlandse winkels. De Franse fabrikant weet van geen ophouden want er zijn nu nog twee nieuwe toestellen in de schappen te vinden; de Wiko Jerry en Wiko Fever 4G SE. Om te beginnen met de Wiko Jerry, daar schreven we vorige maand al over; met zijn vriendelijke prijskaartje. Want voor negen tientjes krijg je een degelijk, fris toestel.

Het 5,0 inch display heeft een resolutie van 854 x 480 pixels. Daarnaast is er een metalen design en is er een 5 megapixel camera en een 2 megapixel front-camera. Binnenin de Wiko Jerry is er een 1.3 GHz quad-core processor, 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan interne opslagruimte. Mocht je hier niet genoeg aan hebben, dan kan je dit uitbreiden met een geheugenkaart.

Over Android 6.0 Marshmallow ligt Wiko’s eigen User Interface en die geeft snel toegang tot contacten, content en apps. De accucapaciteit bedraagt 2000 mAh en je hebt toegang tot 2G en 3G. Dankzij dual-sim kan je twee simkaarten gebruiken. Uiteraard is de Wiko Jerry ook voorzien van WiFi, Bluetooth en GPS.

Wiko Jerry kopen

Voor ongeveer 90 euro is de Wiko Jerry van jou. De telefoon is aan te schaffen bij Belsimpel en Bol.com. Een overzicht van specificaties vind je via onderstaande button op de Wiko Jerry smartphone-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Wiko Fever 4G SE

Wiko Fever 4G SE

Een andere nieuwe smartphone die door Wiko is uitgebracht; is een licht gewijzigde versie van de Wiko Fever; de Wiko Fever 4G SE (Special Edition). De smartphone is voorzien van een glow in the dark-rand en daardoor makkelijk in het donker terug te vinden. Grote verschillen tussen de Wiko Fever en Wiko Fever SE zijn er niet echt. Er is 32GB interne opslagruimte (in plaats van 16GB) en je kunt kiezen uit andere kleuren. Alle specificaties van de Wiko Fever 4G SE lees je op de smartphone-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel