Kleurrijke Wiko Lenny 3 uitgebracht in Nederland voor 99 euro

Het Franse Wiko staat bekend om de interessante toestellen tegen een relatief lage prijs. De Wiko Lenny 3 is een nieuwe kleurrijke smartphone die vanaf nu in Nederland verkrijgbaar is. De smartphone is namelijk te koop voor nog geen 100 euro.

Wiko Lenny 3

Tijdens het Mobile World Congress werd de opvolger van de (ook betaalbare) Wiko Lenny 2 gepresenteerd; de Wiko Lenny 3. Opvallend aan het toestel is de aluminium design waarbij gekozen kan worden uit verschillende kleuren. Er is een 5,0 inch HD-beeldscherm aanwezig en een 1.3 GHz quad-core processor. De smartphone draait op Android 6.0 Marshmallow met daar overheen de nieuwste UI van Wiko met slimme functies.

Wiko Lenny 3

Foto’s kan je maken met de 8 megapixel camera of de 5 megapixel front-camera. Voordeel van de Wiko Lenny 3 is dat het toestel dual-sim aanbiedt en dus kan je twee simkaarten plaatsen. Er is geen 4G-ondersteuning, maar dat kunnen we voor deze prijs ook niet helemaal eisen.

Verkrijgbaarheid

Via onderstaande button vind je op de toestelpagina van de Wiko Lenny 3 alle informatie en specificaties over het toestel. De Wiko Lenny 3 is voor iets minder dan 100 euro verkrijgbaar bij CoolblueBol.com en Mobiel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel