Huawei P9 Lite: aantrekkelijke smartphone nu te koop in Nederland

Huawei heeft wat eerder dan verwacht de Huawei P9 Lite uitgebracht in Nederland. Het toestel werd nooit officieel aangekondigd, maar toch komt het toestel naar de winkels. De P9 Lite is niet alleen compacter dan de ‘gewone’ Huawei P9, maar ook een stuk goedkoper.

Huawei P9 Lite

Huawei heeft de Huawei P9 Lite uitgebracht in Nederland. Het toestel zou volgens de webwinkels pas morgen verschijnen, maar het moment is nu al aangebroken. De grote broer, de Huawei P9, is sinds eind april leverbaar. De Huawei P9 Lite is niet alleen compacter dan de P9, ook de prijs is een stuk interessanter.

Huawei P9 Lite

De Huawei P9 Lite is een toestel met een 5,2 inch Full-HD display en er is een vingerafdrukscanner aan de achterzijde. De behuizing is niet langer meer van plastic, maar gewoon van metaal. Verder is er natuurlijk ondersteuning voor 4G en kan je je gegevens opslaan op het 16GB interne geheugen of gewoon op een geheugenkaart. Er is verder een Kirin 650 octa-core processor met 3GB werkgeheugen.

Foto’s kan je maken met de 13 megapixel camera of met de 8 megapixel front-camera. Het toestel is voorzien van Android 6.0 Marshmallow met daaroverheen de EMUI 4.1 interface. De accucapaciteit bedraagt 3000 mAh en het opladen kan via de Micro-USB poort.

Huawei P9 Lite

Zoals gezegd is de Huawei P9 Lite vanaf vandaag beschikbaar voor een prijs van 299 euro. Als eerste is de witte kleur verkrijgbaar, en we zullen spoedig ook de zwarte kleur van het toestel gaan zien. De smartphone vind je bij Coolblue, Belsimpel en Mobiel.

Via onderstaande button vind je een compleet overzicht van prijzen, specificaties en abonnementen voor de Huawei P9 Lite.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 234,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel