Wileyfox Spark X uitgebracht: veelzijdige smartphone voor 169 euro

Het Britse Wileyfox heeft de tweede smartphone uit de nieuwe Spark-serie uitgebracht in Nederland. Vanaf vandaag is de Wileyfox Spark X te koop in ons land. Eerder werd de Spark + al in de schappen gelegd. Het toestel werd in juni aangekondigd en heeft prima specificaties voor 169 euro.

Wileyfox Spark X

Vanaf vandaag is er in smartphone-land weer keuze uit een nieuw toestel. De Wileyfox Spark X is vanaf vandaag te koop in Nederland. Eerder deze maand werd de Wileyfox Spark + al in de winkel gelegd, maar de Spark X doet er nog een schepje bovenop. Het is een smartphone dat weliswaar draait op Android 6.0 Marshmallow, eroverheen ligt Cyanogen 13.0. Hierdoor krijg je nog meer functies en mogelijkheden om de smartphone helemaal naar eigen wens in te stellen.

Wileyfox Spark X

Er is een 5,5 inch display met HD-resolutie. Tevens heeft Wileyfox de Spark X voorzien van dual-sim ondersteuning, 4G-support, een 3000 mAh accu die verwisselbaar is en een 8 megapixel front-camera. De camera aan de achterzijde telt 13 megapixel en er kan in Full-HD gefilmd worden. De Wileyfox Spark X wordt aangedreven door een MediaTek quad-core processor met een rekenkracht van 1.3 GHz. Ook is er 2GB aan werkgeheugen en 16GB intern geheugen. Dit is uitbreidbaar met een geheugenkaart van maximaal 32GB.

Wileyfox Spark X kopen

Voor 169 euro heb je een veelzijdige smartphone met prima specificaties. Het toestel is vanaf vandaag te koop bij verschillende webwinkels, waaronder bij Coolblue op voorraad. Voor een compleet overzicht van verkooppunten, actuele prijzen en specificaties; raadpleeg de smartphone-pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel