Huawei Y6 II Compact gaat in de verkoop: de beste aanbiedingen

Huawei heeft een nieuwe smartphone uitgebracht in Nederland. Het gaat om de opvolger van de Huawei Y6. Het toestel heeft de naam Huawei Y6 II Compact meegekregen en wordt op de markt gezet met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Alles wat je moet weten over het toestel zetten we voor je op een rijtje.

Huawei Y6 II Compact

De Huawei Y6 II Compact is vanaf vandaag te koop in Nederland. Het toestel volgt hiermee de vorig jaar uitgebrachte Huawei Y6 op, die al bekend stond om zijn prima specificaties voor een interessante prijs. De Y6 II Compact moet op dit succes voortborduren. De tweede generatie heeft een 5,0 inch HD-display. Eerder verscheen de opvolger van de Y5 al; de Huawei Y5 II.

Huawei Y6 II Compact

Onder de motorkap van de Huawei Y6 II Compact ligt een quad-core processor van MediaTek met een rekenkracht van 1.3 GHz. Verder is er 2GB aan werkgeheugen beschikbaar en 16GB aan interne opslagruimte, wat uitgebreid kan worden met een geheugenkaart. Daarnaast is er een 13 megapixel camera en 5 megapixel front-camera met flitser.

Jammer is wel dat Huawei een toestel op de markt brengt met Android 5.1 Lollipop met het eveneens verouderde EMUI 3.1. Hierdoor loopt het toestel achter op de rest van de markt. Er is een 2200 mAh accu en ondersteuning voor 4G. De Huawei Y6 II Compact is verkrijgbaar in zowel single-sim als dual-sim variant met een prijs van 149 euro.

Huawei Y6 II Compact

Prijs en aanbiedingen

De Huawei Y6 II Compact heeft een adviesprijs van 149 euro. Mocht je op zoek zijn naar een goedkoop abonnement in combinatie met dit toestel; dan heb je het toestel al bij Mobiel met 1000MB/minuten met Hollandsnieuwe voor €12,00 euro per maand.

Wil je alle specificaties weten, de actuele prijzen bij de verschillende winkels en bij jou passende abonnementen? Raadpleeg dan de Huawei Y6 II Compact smartphone-pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel