Huawei Y3 II komt naar Nederland: interessant geprijsde smartphone met 4G

Huawei breidt de Y-serie verder uit. DroidApp kwam vandaag de Huawei Y3 II tegen. Deze smartphone zal spoedig uitgebracht worden en is voorzien van een interessant prijskaartje, ondersteuning voor 4G en dual-sim. Daarnaast zorgt een lichtgevende ring ervoor dat je op de hoogte wordt gehouden van notificaties en meldingen.

Huawei Y3 II

Huawei zal de Huawei Y3 II uitbrengen in Nederland, zo kan DroidApp bevestigen. De smartphone is voorzien van een premium uitstraling, maar is voorzien van een gunstige prijs. Voor nog geen 120 euro moet het toestel spoedig in de winkels liggen. De smartphone van de Chinese fabrikant heeft een 4,5 inch display met een resolutie van 854 x 480 pixels en er is een 1.3 GHz quad-core processor en 1GB RAM-geheugen.

Huawei Y3 II

De camera van de Huawei Y3 II telt 5 megapixel en aan de voorzijde is er een 2 megapixel camera. Het toestel is verder voorzien van Android 5.1 Lollipop met EMUI 3.1. Tevens is er een 2100 mAh accu. De Huawei Y3 II valt op door de ondersteuning voor 4G en dual-sim support. Hierdoor kan je naast je privé-nummer ook bijvoorbeeld je zakelijke nummer in het toestel gebruiken.

Huawei Y3 II

Daarnaast komen we een functie tegen die we eerder al terugzagen bij de Samsung Galaxy J2. De ring om de smartphone licht op bij nieuwe notificaties en meldingen. Hierdoor hoef je niet zelf het scherm van het toestel te activeren. Er kan hiervoor gebruik gemaakt worden van verschillende kleuren. Ook kleurt de ring mee op de maat van muziek dat wordt afgespeeld.

Huawei Y5 II ring

Op dit moment ligt de Huawei Y5 II al in de Nederlandse winkels. Van dit toestel hebben we afgelopen weekend de review gepubliceerd. Ook dit is een smartphone met een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Het toestel kan vanaf nu gepreorderd worden bij Belsimpel via deze link.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel