Wileyfox presenteert Swift 2 en Swift 2 Plus met interessant prijskaartje

Wileyfox is voor velen waarschijnlijk een onbekend merk, maar toch weet het merk goed te scoren met haar smartphones. De smartphones zijn voorzien van uitgebreide specificaties voor een interessante prijs. Het portfolio met toestellen wordt uitgebreid met de Swift 2 en Swift 2 Plus die een interessant prijskaartje heb meegekregen.

Wileyfox Swift 2

Wileyfox heeft vandaag twee nieuwe toestellen aangekondigd. De Britse smartphonefabrikant heeft de Wileyfox Swift 2 en Wileyfox Swift 2 Plus vanmiddag gepresenteerd. Eerder bracht het bedrijf onder andere ook al de Spark-serie uit.

De toestellen van Wileyfox zijn voorzien van het besturingssysteem Cyanogen 13.1. Dit is gebaseerd op Android 6.0.1 Marshmallow maar biedt meer mogelijkheden wat betreft de personalisatie van onderdelen. We zetten de specificaties van de twee smartphones voor je op een rij.

Wileyfox Swift 2

Swift 2

De Swift 2 is een toestel met een 5,0 inch HD-display. Er is een Snapdragon 430 octa-core processor aanwezig met een kloksnelheid van 1,4 GHz. Het RAM-geheugen bedraagt 2GB en de interne opslagcapaciteit bedraagt 16GB. Dit is uitbreidbaar met een geheugenkaart van maximaal 64GB. Voor het maken van foto’s is er de 13 megapixel camera en 8 megapixel front-camera. Filmen kan in maximaal 1080p Full-HD met 30 frames per seconde.

Er is een vingerafdrukscanner aanwezig aan de achterzijde van het toestel. Ook is er een 2700 mAh accu met ondersteuning voor Quick Charge 3.0 en kan je gebruik maken van dual-sim. Ook is er een USB Type-C poort aanwezig en een 3,5 millimeter audio-jack.

Wileyfox Swift 2 Plus

Swift 2 Plus

Qua design is het toestel bijna gelijk aan de Swift 2, maar de Wileyfox Swift 2 Plus heeft nog meer in huis. Deze smartphone heeft namelijk ook een 720p HD 5,0 inch display. Er is een 16 megapixel camera aanwezig en een 8 megapixel front-camera. Ook de Swift 2 Plus beschikt over een Snapdragon 430 processor, maar heeft 3GB RAM en 32GB (uitbreidbaar) geheugen.

Wileyfox Swift 2 kleuren

Verkrijgbaarheid

De Wileyfox Swift 2 heeft een adviesprijs van 199 euro meegekregen. Voor de Wileyfox Swift 2 Plus betaal je 239 euro. De Swift 2 zou binnen twee weken leverbaar moeten zijn in ons land. De Wileyfox Swift 2 wordt later deze maand in Nederland verwacht.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel