Lenovo-Motorola brengt Moto M ook uit in Europa voor €279

Lenovo-Motorola brengt haar nieuwe, metalen smartphone ook uit in Europa. Het gaat om de Moto M die eerder al werd gepresenteerd voor de Chinese markt en diverse Aziatische landen. Inmiddels heeft de Moto M voet op Europese bodem gezet.

Moto M in Europa

Lenovo-Motorola kondigde vorige maand de Moto M aan voor de Chinese markt. Dit toestel verscheen in de weken ervoor al meerdere keren in het nieuws. Nu is bekend geworden dat het toestel ook zijn weg in Europa heeft gevonden. De smartphone is inmiddels in Slowakije verkrijgbaar voor een bedrag van 279 euro.

Moto M Europa

De Moto M is een smartphone is voorzien van een metalen behuizing, een 5,5 inch Full-HD display en een MediaTek Helio P10 processor. Er is verder 3GB RAM en 32GB opslagruimte. Ook bestaat er een exemplaar met een Helio P15 processor, en 4GB/64GB. Daarnaast is het toestel voorzien van een 16 megapixel camera aan de achterzijde en een 8 megapixel camera aan de voorzijde. De accu heeft een capaciteit van 3050 mAh en de telefoon draait op Android 6.0.1 Marshmallow.

Het is onduidelijk wanneer de Moto M ook in Nederland en België verkrijgbaar is. Zodra hierover meer bekend is, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel