Samsung Galaxy S7 (Edge): is dit de achterkant van het nieuwe vlaggenschip?

Over een paar weken zullen we dan echt kennis gaan maken met de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 Edge. De afgelopen tijd zijn al meerdere berichten naar buiten gekomen met foto’s en specificaties van de Samsung Galaxy S7. Nu krijgen we te zien hoe de achterkant van de twee toestellen eruit zal zien.

Samsung Galaxy S7

De voorkant van de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge hebben we van het weekend al mogen bewonderen. Nu heeft de bekende tech-insider Evan Blass een foto naar buiten gebracht van hoe de achterzijde van de twee smartphones eruit zal komen te zien. Ook hier zien we slechts kleine wijzigingen in vergelijking met de huidige Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge.

Samsung Galaxy S7 achterkant

Achterkant

Aan de achterzijde zal de S7 naar verwachting voorzien zijn van een 12 megapixel camera. Deze camera telt dus minder megapixel dan de S6, waar 16 megapixel de standaard was. Echter gebruikt Samsung volgens de berichten een andere techniek en maak je in situaties met weinig licht nog scherpere en betere foto’s.

Samsung zal de nieuwe Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge op 21 februari aan gaan kondigen in Barcelona. Uiteraard lees je op DroidApp alles over de nieuwe vlaggenschepen van Samsung.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel