Samsung Galaxy S7 Edge: nu ook voor- en zijkant opgedoken

Van de Samsung Galaxy S7 (Edge) vliegen inmiddels de berichten om de oren. Gisteren dook de achterzijde van de Samsung Galaxy S7 al op en nu is ook de voorkant en zijkant van de Samsung Galaxy S7 Edge te zien in levende lijve. Over ruim anderhalve week zullen de twee toestellen officieel aangekondigd gaan worden door de Koreaanse fabrikant.

Samsung Galaxy S7 Edge

We krijgen steeds meer een compleet plaatje van hoe de Samsung Galaxy S7-serie eruit zal komen te zien. Gisteren was de Samsung Galaxy S7 aan de beurt waarbij we de achterkant van de Galaxy S7 in levende lijve kregen te zien. Vandaag is het de beurt aan de Samsung Galaxy S7 Edge waarvan we de zijkant en de voorkant te zien krijgen.

Samsung Galaxy S7 Edge

Aan de voorkant zien we een vergelijkbaar design met de Samsung Galaxy S6 Edge, het huidige vlaggenschip van Samsung. De glazen behuizing en het aluminium frame zullen ook bij de S7-serie toegepast worden. Iets wat opvalt is dat de camera nauwelijks meer uitsteekt aan de achterkant, iets wat bij de voorganger wel het geval was. Hierdoor is de kans op krasjes op de lens groter. Ook zal de rand aan de onderkant van het toestel een lichte curve hebben en niet recht aflopen.

Samsung Galaxy S7 Edge curved

Samsung zal op 21 februari naar verwachting de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge aan gaan kondigen. Uiteraard lees je op DroidApp alles over deze twee nieuwe toestellen zodra er meer bekend over is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel