Samsung presenteert nieuwe ‘Blue Coral’ kleur voor Galaxy S7 Edge

Op 5 november komt Samsung met een nieuwe kleur van de Samsung Galaxy S7 Edge. Het gaat om een lichtblauwe kleur met de naam Blue Coral. Eerder zagen we de Galaxy Note7 al in deze kleur, maar is door alle problemen verder niet meer op de markt gebracht.

Galaxy S7 Edge Blue Coral

Samsung kwam met de Galaxy Note7 met verschillende kleuren voor het toestel. Eén van deze kleuren was de Blue Coral kleur, een lichtblauwe kleur voor het toestel. Helaas trok Samsung begin deze maand de Galaxy Note7 terug uit productie en verkoop vanwege de grote problemen. Hierbij kwam er ook een einde aan deze kleur smartphone.

Galaxy S7 blue coral

Echter heeft Samsung nu bekend gemaakt dat de Blue Coral kleur ook uitgebracht wordt voor de Samsung Galaxy S7 Edge. Vanaf 5 november zal het toestel uitgebracht worden in Singapore. Het toestel dook in deze kleur al wel op bij de Amerikaanse provider Verizon. Helaas is er verder ook geen betere foto dan deze. Wel hebben we hieronder een foto van de Galaxy Note7 in het koraalblauw. Het is niet bekend of en wanneer de Blue Coral Galaxy S7 Edge ook naar Nederland komt.

Samsung Galaxy Note7 blauw

Zover bekend komt de Galaxy S7 niet in de Blue Coral versie op de markt. De Galaxy S7 Edge is op dit moment beschikbaar in de kleuren zwart, goud, wit, zilver en roze.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel