Samsung Galaxy S7 Edge in koraalblauw komt naar Nederland

Samsung kwam onlangs met het nieuws dat ze een nieuwe kleur zouden uitbrengen van de Samsung Galaxy S7 Edge. Na de kleuren zwart, wit, goud, zilver en roze is het nu tijd voor koraalblauw. De ‘Blue Coral’ Galaxy S7 Edge is nu door Samsung verder in beeld gebracht in een uitgebreide fotoshoot. Ook krijgen we meer te weten over wanneer we het toestel in ons land kunnen verwachten.

Galaxy S7 Edge in koraalblauw

Samsung kwam met de Note7 ook met een nieuw kleurtje; Blue Coral. Door de terugtrekking van de Note7 was deze kleur maar voor korte duur, zo leek het. Ongeveer een week geleden kwam Samsung echter met het nieuws dat de Samsung Galaxy S7 Edge ook in het koraalblauw uitgebracht zal gaan worden. Naast Singapore zal deze kleur ook uitgebracht worden in verschillende andere landen, waaronder Taiwan.

Galaxy S7 Edge Koraalblauw

Tot nu moesten we het enkel doen met een uitgelekte cover voor de Amerikaanse provider Verizon van de Blue Color S7 Edge. Nu heeft Samsung een uitgebreide fotoreeks gepubliceerd met daarin de koraalblauwe Galaxy S7 Edge. Zover bekend komt alleen de S7 Edge als koraalblauw op de markt, de S7 niet.

Samsung Galaxy S7 Edge Koraalblauw

De koraalblauwe Galaxy S7 Edge zal in het eerste kwartaal van 2017 in Nederland op de markt komen.  Bekijk de foto’s van de Galaxy S7 Edge Blue Coral en oordeel zelf. Wat vind jij van de nieuwe kleur?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 401,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel