Samsung Galaxy S8 komt definitief niet tijdens het Mobile World Congress

Het bleef even onduidelijk of de nieuwe Samsung Galaxy S8 tijdens het Mobile World Congress volgende maand aangekondigd zou worden. Verschillende berichten deden dit namelijk toch vermoeden. Het vlaggenschip voor 2017 komt volgens Samsung pas later dan we gewend zijn.

Samsung Galaxy S8 niet tijdens MWC

Op het Mobile World Congress zullen verschillende fabrikanten hun nieuwe producten presenteren. Zo komt LG met de LG G6 en kunnen we van Huawei de aankondiging van de Huawei P10 verwachten. Samsung zal tijdens het MWC niet haar vlaggenschip aankondigen.

Galaxy S8 mobile world congress

Een topman van Samsung laat aan persbureau Reuters weten dat de Samsung Galaxy S8 niet in Barcelona gepresenteerd zal worden. Vandaag kwamen de resultaten uit het Galaxy Note 7 onderzoek naar buiten. Samsung wil alles op alles zetten om de veiligheid van de Galaxy S8 te kunnen garanderen, waardoor de introductie van de S8 later zal plaatsvinden dan we gewend zijn.

Onder andere met accucontroles en veiligheidscontroles wil Samsung de veiligheid van haar producten nog verder opschroeven. Het is niet bekend wanneer de Samsung Galaxy S8 wel wordt gepresenteerd. Verschillende geruchten hebben het nu over 29 maart, maar andere geruchten hebben het weer over 18 april. We houden je op de hoogte!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 401,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel