Samsung Internet 5.4 browser update brengt extensies en snelmenu

Samsung levert op haar smartphones ook een eigen browser, de Samsung Internet Browser heeft een update ontvangen met een aantal nieuwe functies. Wie de browser gebruikt kan nu onder andere QR-codes scannen en direct openen in de browser als de code een link bevat.

Samsung Browser

In de nieuwste update van de Samsung Internet browser is ondersteuning voor een aantal nieuwe extensies toegevoegd. CloseBy is één van de nieuwe extensies waarmee op basis van bakens content op internet bekeken kan worden. Als voorbeeld voert Samsung een kunstmuseum aan waarbij gebruikers door de bakens extra informatie krijgen over de kunst.

Samsung Internet 5.4 extensies

Nieuw is ook de ondersteuning voor content blockers van derden die in de browser van Samsung geladen kunnen worden. Al is deze functie niet overal beschikbaar. Om installaties van overbodige apps tegen te gaan heeft Samsung een QR-code scanner in de browser geplaatst.

Samsung Internet 5.4 snelmenu

Het nieuwe snelmenu in Samsung Internet verschijnt als zwevende knop in beeld, met de knop kun je snel content delen of lettertypes vergroten. De update voor Samsung Internet is nu verkrijgbaar voor Samsung apparaten.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel