Officieel: Samsung Galaxy Note 8 wordt 23 augustus aangekondigd tijdens Unpacked

De aankondiging van de nieuwe Samsung Galaxy Note 8 zal defintief over een maand plaatsvinden. Op 23 augustus 2017 zal de Galaxy Note 8 in New York aangekondigd worden. Het toestel moet de vorig jaar gefaalde Galaxy Note 7 opvolgen.

Galaxy Note 8 aankondiging op 23 augustus

Op woensdag 23 augustus zal het doek van de Galaxy Note 8 gehaald worden. Deze datum is nu door Samsung bevestigd en het evenement zal plaatsvinden in de Amerikaanse stad New York. Ook deze editie zal ‘Samsung Unpacked’ heten, een vaker terugkomend event waar Samsung nieuwe producten zal laten zien.

Galaxy Note 8 23 augustus

Naar verluidt zal de Samsung Galaxy Note 8 beschikken over een 6,3 inch display met 18.5:9 beeldverhouding. Deze beeldverhouding zorgt er voor dat het toestel wat langwerpiger is en voorzien is van smalle randen. Daarbij gaan er berichten over een Exynos 8895 processor, 6GB RAM, een dual-camera met 12MP sensor en een 3300 mAh accu. Daarnaast bevindt zich de vingerafdrukscanner net als bij de Galaxy S8 en Galaxy S8+ aan de achterzijde van de telefoon. Natuurlijk zal ook de S Pen terug te vinden zijn bij de smartphone.

Zodra er meer bekend is over de Note 8 houden we je natuurlijk op de hoogte. Onlangs verscheen er nog een Galaxy Note 8 render.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel