Persrender toont nieuwe Samsung Galaxy Note 8 met dual-camera

Samsung is bezig met een nieuw toestel in de Galaxy Note-serie. De smartphone waar het om gaat is de Samsung Galaxy Note 8. Het toestel wordt in de herfst verwacht en nu zien we een mogelijke persrender van de Note 8.

Galaxy Note 8 persrender

Er is een mogelijke persrender van de Samsung Galaxy Note 8 opgedoken. Het toestel is hierop te zien met minimale schermranden, net als bij de S8-serie. Overigens toont het toestel vooral aan de voorzijde veel gelijkenissen met de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+.

Galaxy Note 8 persrender

Het scherm loopt aan de zijkanten door en is volgens de geruchten 0,1 inch groter dan bij de S8 Plus; namelijk 6,3 inch. Dit is ook 0,6 inch groter dan bij de Galaxy Note 7 het geval was. Tevens zal er ook gebruik gemaakt worden van een andere beeldverhouding waardoor het display wat langwerpiger is, net als bij de LG G6 en S8-serie het geval is.

Samsung Galaxy Note 8 render

De Galaxy Note 8 zal beschikken over een aparte Bixby-button, de assistent van Samsung, en ook zal de vingerafdrukscanner aan de achterzijde zitten naast de camera. In onze Galaxy S8+ review kon je al lezen dat wij van deze plaats geen voorstander waren. De Note 8 zal het eerste toestel worden van de Koreaanse fabrikant met een dual-camera. Volgens geruchten zou de Note 8 mogelijk op 23 augustus aangekondigd worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel