Nieuwe foto’s: is dit hoe de Samsung Galaxy Note 8 eruit komt te zien?

De Samsung Galaxy Note 8 wordt vermoedelijk eind augustus verwacht. Nadat we vorige week een eerste render zagen, zien we nu nieuwe beelden van de Note 8. Nu luidt de vraag; is dit hoe het toestel eruit zal komen te zien?

Samsung Galaxy Note 8: is dit hem?

Met de Galaxy Note 8 wil Samsung de ellende van de Galaxy Note 7 doen vergeten. Vorige week kregen we de eerste Note 8 render te zien met een doorlopend scherm en minimale schermranden. Nu zijn er nieuwe foto’s opgedoken van de Galaxy Note 8 waarin we mogelijk het toestel zien.

Samsung Galaxy Note 8

De informatie is afkomstig uit de bron ‘Ice Universe’ die in het verleden al eerder juiste informatie wist te verstrekken. Bij deze foto is het niet helemaal duidelijk of dit de definitieve versie is, maar ons gevoel zegt dat dit hem zomaar kan zijn. Wellicht is het een render op basis van wat de bron van de smartphone al gezien heeft. Het toestel heeft veel weg van de Galaxy S8 en Galaxy S8+ (review). Hoewel de schermranden aan de zijkant dun zijn, zijn die boven- en onder best nog wel aanwezig.

Aan de achterkant van de Note 8 krijgt het toestel een dual-camera, zo bleek eerder. Daarnaast zal ook de vingerafdrukscanner weer aan de achterzijde van de telefoon te vinden zijn.

Zodra er meer bekend is over de Samsung Galaxy Note 8 lees je dat uiteraard op DroidApp.

Lees ook

Reageer op dit artikel