Screenshots tonen nieuwe interface Galaxy Note7 met S-Pen functies

Samsung zal begin augustus de nieuwe Galaxy Note7 aankondigen. In de afgelopen tijd en zelfs afgelopen weekend nog, kregen we weer veel nieuws te weten over de nieuwe smartphone. Nu zijn screenshots naar buiten gebracht van de nieuwe interface met de mogelijkheden van de S-Pen.

Samsung Galaxy Note7 interface

Van het weekend kregen we meer informatie over de irisscanner van de Galaxy Note7 te weten. Daarnaast kwam er een pakket naar buiten met Galaxy Note7 wallpapers. Nu krijgen we meer te zien over de interface die we terug zullen zien op de nieuwe smartphone.

Samsung Galaxy Note7 S-Pen

De S-Pen zal voorzien worden van enkele nieuwe functies. Zo zal met de functie ‘Glance’ de mogelijkheid komen om een voorvertoning te krijgen van een bepaalde applicatie. Hiervoor hoef je enkel de functie te selecteren in het Air Command-menu, waardoor je de app niet zelf hoeft te openen.

Ook verschillende bekende applicaties zullen op de Note7 geïnstalleerd zijn. Denk aan Smart Select, Screen Write, S Note en Action Memo. Op het toestel is er ook de mogelijkheid om een deel van het scherm op te nemen en hiervan een GIF’je te maken.

De Samsung Galaxy Note7 zou net als de Samsung Galaxy S7 Edge ondersteuning bieden tot Edge Panels voor aanvullende informatie aan de zijkant van het display. Ook laten verschillende screenshots andere wijzigingen in de interface van TouchWiz zien. Ook is er een video opgedoken waarin we verschillende elementen krijgen te zien van het toestel. Het gaat hier om een prototype waardoor er bij de definitieve versie nog wat zou kunnen veranderen.

Op 2 augustus komen we alles te weten over de smartphone, dan kondigt Samsung de Galaxy Note7 officieel aan.

Lees ook

Reageer op dit artikel