Opnieuw duidelijke foto opgedoken van Samsung Galaxy Note7 (Black Onyx)

Samsung zal begin augustus de nieuwe Note7 presenteren. In afwachting van de officiële presentatie zijn we al veel te weten gekomen over het nieuwe toestel. De Samsung Galaxy Note7 is ook nu weer opgedoken voor de camera en duidelijk vastgelegd in de kleur Black Onyx.

Samsung Galaxy Note7

Al meerdere keren heeft de Samsung Galaxy Note7 van zich laten horen. Zo zagen we persrenders, de irisscanner en een voorproefje van het Always On display. Nu krijgen we de zwarte ‘Black Onyx’ Galaxy Note7 beter te zien. In totaal komt de Note7 in drie verschillende kleuren; Black Onyx, Blue Coral en Silver Titanium.

Samsung Galaxy Note7 Black Onyx

De Galaxy Note7 krijgt een 5,7 dual-curved display, 4GB RAM-geheugen, een Qualcomm Snapdragon 820 processor en hij zal draaien op Android 6.0.1 Marshmallow. Tevens wordt een 12 megapixel camera verwacht en een 5 megapixel front-camera.

De persconferentie voor de nieuwe smartphone staat gepland voor 2 augustus. Dan zullen we alle informatie te weten komen over de Samsung Galaxy Note7. Zodra er meer bekend is, lees je dat natuurlijk op DroidApp.

Lees ook

Reageer op dit artikel