‘Samsung Galaxy S8 wordt beter verkocht dan Galaxy S7; S8+ het populairst’

Samsung doet goede zaken met haar high-end toestellen Galaxy S8 en Galaxy S8+. De toestellen zouden zelfs beter verkopen dan de voorganger; de Galaxy S7-serie. Het toestel valt op door de gebogen schermranden en de zeer dunne schermranden aan de zijkanten van de smartphone.

Galaxy S8 is populair

De Koreaanse fabrikant Samsung heeft laten weten dat het goed gaat met de verkopen van de Galaxy S8 en Galaxy S8+. De high-end smartphones van het bedrijf werden enkele maanden geleden uitgebracht en ook in onze Galaxy S8+ review waren we enthousiast over het toestel.

Samsung Galaxy S8+ browser

Hoewel cijfers niet genoemd worden, geeft het bedrijf aan dat de verkopen harder gaan dan bij de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. De omzet van de S8 zou 15 procent hoger zijn dan bij de S7-serie, zo meldt het bedrijf.

Door een hogere productie, zou de winst van de mobiele divisie 4,7 procent zijn gedaald. In de S8-serie is de Samsung Galaxy S8+ het meest populair. Dit toestel zou verantwoordelijk zijn voor meer dan 50 procent van de verkopen uit de reeks. Op 23 augustus wordt de Galaxy Note 8 aangekondigd.

Ben je in het bezit van een Galaxy S8 of S8+, lees dan zeker ons uitgebreide artikel met meer dan 40 Galaxy S8 tips.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel