Dit is de Samsung Galaxy S8 Active: foto’s en specificaties uitgelekt

Samsung is bezig met een robuustere versie van de Samsung Galaxy S8. Het gaat om de Samsung Galaxy S8 Active waarvan nu foto’s zijn opgedoken. Tevens zijn de specificaties van de nieuwe S8 Active opgedoken. We zien ook hier een scherm met dunne schermranden.

Samsung Galaxy S8 Active opgedoken

Sinds de Galaxy S4 is er een Active-versie van deze smartphonereeks. Een bron van Samsung in San Francisco heeft toegang verkregen tot het prototype van de Samsung Galaxy S8 Active waarover nu informatie naar buiten is gebracht.

De Samsung Galaxy S8 Active zou volgens de bron voorzien zijn van een 5,8 inch display met dunne schermranden, net als bij de huidige S8 en S8+. In tegenstelling tot de eerdere Active-versies zijn de toetsen niet onder het scherm meer te vinden, maar gewoon op het scherm zelf. Omdat de Active-serie bekend staat om de robuustheid is ook deze S8-versie robuust. Er is een behuizing van polycarbonaat en metalen randen die 1,5 x zo dik zijn dan die van de S8 zelf.

Samsung Galaxy S8 Active

De batterij heeft een capaciteit van maar liefst 4000 mAh, er is een Snapdragon 835, 4GB RAM, 64GB opslagruimte, Android 7.0 Nougat en een fysieke Bixby-button. Er is ruimte voor een geheugenkaart en ondersteuning voor draadloos opladen. Verder zal de Samsung Galaxy S8 Active uitgerust zijn met een 12 megapixel camera en 8 megapixel front-camera.

Samsung Galaxy S8 Active

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel