Galaxy S8 Active zonder gebogen schermranden laat zich zien

Samsung komt mogelijk met een robuustere variant van de Samsung Galaxy S8. De smartphone zou de naam Samsung Galaxy S8 Active krijgen en nu krijgen we ook een beeld bij de telefoon. Het toestel kwam eerder al in het nieuws.

Samsung Galaxy S8 Active

De Samsung Galaxy S8-serie krijgt familie uitbreiding. Naast de Galaxy S8 en Galaxy S8+ kunnen we de Galaxy S8 Active verwachten. Er zou een robuustere versie van de telefoon verschijnen met die naam. Er is op het internet nu een beeld opgedoken van de telefoon. Hierop is te zien dat de Galaxy S8 Active niet is voorzien van gebogen schermranden. De S8-serie was juist de serie waarbij er niet meer de keuze was uit een standaard scherm.

Samsung Galaxy S8 Active

We zien wel verschillende andere overeenkomsten met de S8-serie. Zo is er een groot schermoppervlakte en is er aan de voorzijde geen home-button aanwezig. Wel zijn de randen aanwezig die zorgen voor een stevige behuizing. Mogelijk krijgt de telefoon een 5,8 inch AMOLED-scherm. Verdere details weten we helaas nog niet. DroidApp houd je op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel