Samsung Galaxy S8 en S8+ krijgen beveiligingsupdate juli 2017 en camera-verbeteringen

Samsung is in ons land begonnen met het verspreiden van een nieuwe software-update voor de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. Voor de toestellen staat de beveiligingsupdate juli 2017 klaar. Daarnaast brengt de update nog enkele andere verbeteringen.

Galaxy S8: beveiligingsupdate juli 2017

Gebruikers van de Galaxy S8-serie kunnen vanaf nu een update verwachten voor hun smartphone. Begin deze maand werd beveiligingsupdate juli 2017 vrijgegeven voor Android, door Google. Samsung heeft deze nu aangepast en geoptimaliseerd voor de Galaxy S8-toestellen en de uitrol is nu begonnen.

Galaxy S8 beveiligingsupdate juli 2017

Als eerst is de update beschikbaar voor de Galaxy S8+ unbranded en Vodafone-branded en ook voor de S8 is de update later vandaag beschikbaar gekomen. De update bevat overigens niet alleen verbeteringen in de beveiliging. Ook de firmware voor de camera is bijgewerkt, Samsung laat echter niet weten wat deze verbeteringen zijn, maar spreekt wel over een verbeterde stabiliteit. Tot slot is ook de stabiliteit van het draadloos opladen verbeterd.

De update wordt OTA, dus via het toestel zelf aangeboden. We raden je aan de update via WiFi te downloaden, want deze heeft een grootte van circa 750 MB. Wil je weten hoe je handmatig kunt controleren op updates, of meer interessante S8 tips weten; lees dan ons uitgebreide artikel met Galaxy S8 tips.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Tip
Henk
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel