Samsung brengt Samsung Galaxy S8+ met dual-sim uit in Nederland

Vanaf nu is de Samsung Galaxy S8+ als een extra variant beschikbaar; namelijk met dual-sim ondersteuning. Met de Samsung Galaxy S8 dual-sim heb je dezelfde mogelijkheden als de ‘standaard’ versie maar kun je een tweede simkaart plaatsen.

Samsung Galaxy S8+ dual-sim

Van de Samsung Galaxy S8+ is nu de dual-sim versie uitgebracht in Nederland. Samsung brengt hiermee voor het eerst officieel een dual-sim versie van de S-serie uit in ons land. Het toestel was wel bij een aantal webwinkels middels grijze import te bestellen als dual-sim versie, maar nu heeft Samsung hem dus ook zelf uitgebracht. Overigens gaat het hier enkel om de Plus, en niet de ‘gewone’ S8.

Samsung Galaxy S8+ dual-sim

Vermoedelijk zag Samsung concurrentie van HTC, want de Taiwanese fabrikant geeft gebruikers bij de HTC U11 zelf de mogelijkheid om voor hetzelfde bedrag een versie met single-sim of dual-sim te kiezen. Een voordeel van dual-sim kan zijn voor op vakantie, waarbij je een goedkope simkaart van een vakantieland toe kan voegen, of om werk en privé gescheiden te houden qua telefoontjes.

Goed om te weten

De specificaties van de Samsung Galaxy S8+ dual-sim zijn verder identiek aan die van de S8+. Wel gaat het tweede simkaartslot ten koste van het slot voor de geheugenkaart. Je kunt de 64GB opslagruimte dus niet meer uitbreiden als je een tweede simkaart gebruikt.

Er is een 6,2 inch Super-AMOLED display met afgeronde schermranden, een 12 megapixel camera, een vingerafdrukscanner, 3500 mAh accu en waterdichte behuizing. Samsung kwam deze week ook al met de nieuwe kleur Coral Blue van de S8-serie. De dual-sim versie is alleen via deze link via de webshop van Samsung zelf te koop. De prijs bedraagt 899 euro, net zoveel als de oorspronkelijke adviesprijs van de gewone S8+.

Alle details over de Galaxy S8 en S8+ vind je via onderstaande buttons pp de toestelpagina of in onze uitgebreide Galaxy S8+ review.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel