Samsung Galaxy Note 8 opgedoken in brochure en nieuwe live foto’s

De Samsung Galaxy Note 8; we hebben hem al vaak voorbij zien komen en ook nu is dat niet anders. De smartphone is nu te zien in een brochure en daarbij zijn er nieuwe live foto’s verschenen van de stijlvolle smartphone.

Galaxy Note 8 op foto’s en in brochure

Opnieuw verschijnt de Galaxy Note 8 voor de camera. De smartphone zal volgende week, op 23 augustus aangekondigd worden en vandaag komen we nog meer over het toestel te weten.

De smartphone van Samsung zien we nu op live foto’s. Hierbij zou het gaan om een dummy, maar wel degelijk een dummy die overeenkomt met de werkelijke vormgeving van het toestel.

Samsung Galaxy Note 8 dummy

Brochure

De brochure waarin het toestel is te vinden doet enkele interessante details uit de doeken. Zo zal het toestel beschikken over een 6,3 inch Quad-HD Super AMOLED Infinity display (een hele mond vol ;-)). Tevens zal de intelligente S-Pen aanwezig zijn, is er een dual-camera met 2x optische zoom (f/1.7), de irisscanner, IP68-certificering en natuurlijk de vingerafdrukscanner aan de achterzijde.

Deep Sea Blue kleur

Er is ook een nieuwe kleur opgedoken van de Galaxy Note 8: Deep Sea Blue. Deze vind je hieronder. De brochure wekt in ieder geval de suggestie dat het toestel in eerste instantie zal verschijnen in het zwart en goud. Het zou kunnen zijn dat de Deep Sea Blue niet direct beschikbaar komt, of dat deze in enkele markten aangeboden zal worden.

Samsung Galaxy Note 8 Deep Sea Blue

Zodra er meer bekend is over de Galaxy Note 8 zal DroidApp je uiteraard op de hoogte houden. De persconferentie vindt komende woensdag plaats, op 23 augustus.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel